Majoituspalvelut monipuolisesti Puolangalla

Puolanka Camping tarjoaa monipuoliset majoituspalvelut maalaisidyllissä, kuitenkin erinomaisten palveluiden äärellä. Meillä majoitut esimerkiksi paritalon puolikkaassa, saunallisessa mökissä ja kesäisin leirintäalueella teltassa tai karavaanarimeiningillä. Tilava paritalo ja viihtyisä saunamökki ovat käytössä myös talvikaudella!

Paritalo

Paritalossa on kaksi erillistä 60 neliön huoneistoa (5+2). Kummassakin huoneistossa on makuuhuone parisängyllä varustettuna, parvella runkopatjasängyt kolmelle, täydellisesti varusteltu keittiö, oleskelu- ja ruokailutila levitettävällä sohvalla, TV, oma sauna ja pesuhuone sekä vessa. Liinavaatteet eivät sisälly hintaan, ne voit kuitenkin vuokrata meiltä hintaan 10 euroa per setti. 

Saunamökki

Kahden hengen Saunamökki on kooltaan 30 neliötä. Mökin sauna on asujien omassa käytössä, lisäksi pesuhuone ja vessa löytyvät. Keittonurkkaus sisältää hellan, astiastot, mikron, jääkaapin ja kahvinkeittimen. TV, ruokailutila ja kaksi erillistä 80cm runkopatjasänkyä sekä iso terassi oleskeluun kruunaavat kokonaisuuden. Liinavaatteet eivät kuulu hintaan, mutta voit vuokrata ne kätevästi meiltä 10 eurolla / setti.

Leirimökit

1-5 hengen leirimökit ovat käytössä kesäkaudella (1.6.-30.9.). Mökeissä on kerrossängyt, pöytä, jääkaappi ja sähköpatterit. Liinavaatteet eivät sisälly hintaan, mutta voit vuokrata niitä meiltä 10 eurolla / setti. Majoittujien käytössä on uusi huoltorakennus, jossa on suihkut ja WC:t (myös invavessa), lastenhoitohuone sekä pyykinpesumahdollisuus. Alueella on myös uusittu matkailijakeittiö, josta löytyy kaikki tarpeellinen kokkailuun kahvinkeittimestä aina kaasugrilliin.

Telttapaikka

Telttapaikat sijaitsevat nurmipohjaisella kentällä. Telttailijoiden käytössä on uusi huoltorakennus suihkuineen ja vessoineen (myös inva-WC) sekä täyden varustelun matkailijakeittiö.

Karavaanareille

Kesäisin karavaanareille on tarjolla nurmi- tai sorapohjainen kenttä. Sähköisiä paikkoja 40. Lisäksi sähköttömiä 50. Karavaanarien käytössä uusi huoltorakennus jossa suihkut ja vessat (myös inva-WC), lastenhoitohuone sekä mahdollisuus pestä pyykkiä. Alueella sijaitsee myös uusittu matkailijakeittiö kaasugrilleineen.

Tilaussauna

Tilaussauna on varattavissa käyttöön omia löylyhetkiä varten. Kyseessä on vanhanajan perinteinen puulämmitteinen hirsisauna.

Ota yhteyttä!

Tarjoamme siistit ja viihtyisät majoituspalvelut Puolangalla sekä talvi- että kesämajoittumiseen. Majoitu mukavasti mökissä, leiriydy camping-alueelle tai vietä aikaa matkailuautossa tai -vaunussa hyvien palveluiden äärellä. Jos kaipaat lisätietoja tai haluat varata oman mökkilomasi tai paikkasi leirintäalueelta, ota oitis yhteyttä!